Joan Vinyes
Joan Vinyes
Antonio Aristi

Amàlia i Joan Vinyes guanyen la D4 dels 500 km d’Alcanyís.

Amàlia i Joan Vinyes, al volant del Seat León MKII preparat per Baporo Motorsport, van aconseguir el triomf entre els vehicles de la Divisió 4 (D4) en els 500 km d’Alcanyís, disputats a la pista de Motorland. Els germans Vinyes van completar un total de 110 voltes a l’esmentat circuit, dos més que els seus immediats seguidors, els seus companys en l’equip Baporo, Marc Carol (marit de Amàlia) i els pilots russos Bergardt i Zhuralev. El tercer calaix d’aquest podi va estar ocupat per l’equip italo-espanyol Dermarchi-Garcia-Salern. Els tres equips van competir amb Seat León MKII. Cal esmentar, que la prova organitzada per V-line Organització va tenir un total de 34 vehicles inscrits amb un centenar de pilots. Els participants es van repartir en 8 divisions diferents en funció de les prestacions del seu cotxe. Les classificacions i en conseqüència el lliurament de trofeus es van fer per divisions sense que hi hagués un podi absolut de la prova.