Image not found
Harriet Arruabarrena
Masdeu-Aristi-Arruabarrena

Excel·lent fi de curs d’Arruabarrena -Aristi-Masdeu en el Jarama.

Harriet Arruabarrena-Antonio Aristi-Jordi Masdeu (Seal León Racer preparat per PCR Sport) van acomiadar la temporada 2014 guanyant la classe 4 (2n lloc en la classificació absoluta) del Trofeu Jarama de Nadal. La prova de 3 hores de durada es va celebrar en l’escenari madrileny. L’equip d’Arruabarrena Sports va encapçalar la competició des de la mateixa sortida i va saber mantenir la privilegiada posició entre els millors, malgrat ser penalitzats a la recta final de la prova amb un stop&go de 30”. Com queda dit, l’escenari en el qual es va disputar la prova del RACE és ben conegut pels components de l’equip guanyador, però no ho van tenir fàcil, a les dificultats habituals d’un circuit tan tècnic com el Jarama cal afegir la pluja que, es va presentar puntual al moment de donar la sortida.