Javier Leyun en el podi final de la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra

Javier Leyun-Helena Carrasco (Mitsubishi Evo VIII) van aconseguir una meritòria cinquena posició en el 2ª Ral·li Torrefeta-Florejacs. El tàndem de PCR Sport va protagonitzar una cursa en clara progressió, que va acabar aconseguint la quarta posició a l’últim parcial (tercera passada per Bellvei).

La regularitat de Javier Leyun al llarg de la temporada ha estat determinant per situar-se a la tercera plaça de la classificació final de la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra. De les set proves disputades, en sis va aconseguir entrar el seu vehicle al parc tancat final. Solament en el Ral·li de terra Pla d’Urgell, primera visita a les pistes ilerdenques, no va poder arribar al final del ral·li.