Bon inici de temporada de PCR Sport en el Solsonès

Jimenez-Paz (DS3) van acabar en el podi de 4RM, mentre que García-Moreno (Yamaha) van quedar a 5 dècimes de la 3a posició entre els SBS.

L’esperat inici del curs 2020 per als equips que tenien en la seva agenda el Campionat de Catalunya de Ral·lis de terra (CCRT) va arribar en ple estiu, amb la disputa de l’11è Ral·li del Solsonès.

PCR Sport no va faltar a la cita amb: Jesús Jimenez - Nacho Paz (DS3) i els habituals competidors del nacional espanyol de tot terreny José Luis García - Xevi Moreno (Yamaha YXZ1000 R). En tots dos casos, l’objectiu era provar les respectives mecàniques després de llarg període d’inactivitat.

Els membres de l’Escuderia Biela Club Manresa, per a l’11a edició de la prova amb centre neuràlgic a Solsona, van preparar un recorregut de 142 km, dels quals 52 km, eren cronometrats. Les especials a superar eren dues de diferents, Galls (10,18 km) i Matamargó (4,74 km). Els 30 inscrits al ral·li havien de superar en quatre ocasions la primera de les especials, mentre que per Matamargó només van haver de passar tres vegades, abans d’arribar al parc tancat final.

Jesús Jimenez - Nacho Paz, van tenir un debut molt positiu al volant del DS3 - PCR Sport. Amb un ritme molt regular i sense cometre errors van arribar a la recta final de la prova amb opcions de situar-se en el podi dels vehicles de tracció total. Després d’un final molt mogut van aconseguir el seu objectiu d’estar entre els millors de la categoria.

Jose Luis García - Xevi Moreno al volant del Yamaha YXZ 1000 R, un vehicle preparat per a afrontar les llargues etapes del Tot Terreny, van fer gala del seu habitual pilotatge que els va mantenir prop dels dominadors de la SBS, fins que una punxada, seguida d’una lleugera sortida de pista, al tercer pas per Galls, els va fer perdre 2‘ i bona part de les opcions a estar al podi final.
No obstant això, van continuar lluitant i un cop completat el ral·li van quedar a només 5 dècimes del 3r lloc de la seva categoria.

Una vegada finalitzat el Solsonès 2020, Pep Codinach es mostrava satisfet, en general, amb el desenvolupament de la prova, aquestes eren les seves paraules: El nostre objectiu principal en aquest ral·li era provar les mecàniques, pensant en propers reptes. Hem completat el ral·li, per cert un ral·li que es va complicar per a les mecàniques per les altes temperatures de la jornada. Hem entrat les dues mecàniques al parc tancat final i els pilots satisfets amb la resposta dels seus vehicles. Així doncs, objectiu complert i a pensar en el següent.