PCR Sport acaba el CER 2020, amb una presència notable en el podi de Motorland

Josep Mayola-Francesc Gutierrez (Ferrari 998) campions d’Espanya absoluts de GT. Vicente Dasi premiat per la seva presència incondicional en el certamen.

PCR Sport va tenir un equip en el podi final del Campionat d’Espanya de Resistència (GT-CER) 2020. Josep Mayola-Francesc Gutierrez es van proclamar guanyadors del GT. Per part seva, Guillermo Aso es va quedar amb la mel en els llavis. Al final 4t lloc entre els TCR.

També van tenir un just reconeixement els dos pilots que durant tota la temporada han pilotat el Seat Cupra, dorsal 26, de PCR Sport. Vicente Dasi-Josep Parera van rebre el premi com a guanyadors del trofeu Juan Fernandez del 2020.

En l’escenari aragonès els organitzadors van recuperar el timing horari habitual. Així doncs, durant la jornada del dissabte (dia 28) es van disputar les mànegues d’entrenaments lliures (50’ cadascuna), i entrenaments oficials (20’ cada pilot).
Les dues carreres, programades a 48’ + 1 volta, es van disputar el diumenge (dia 29).

La climatologia es va mostrar benvolent amb els presents a les instal·lacions de Motorland. Les pluges van caure durant les jornades prèvies de la competició. L’asfalt molt fred sobretot durant les primeres hores del dia, va ser el problema atípic que van haver de superar els pilots. En aquesta ocasió la boira a Alcanyís va brillar per la seva absència.

Josep Mayola - Francesc Gutierrez (Ferrari 998) es van limitar a consolidar el títol de campions d’Espanya de Resistència de GT, travessant la línia d’arribada en la primera de les carreres disputades, mentre que en la segona van vèncer en GT-C1. Excel·lent temporada del tàndem Mayola-Gutierrez que al final van aconseguir el títol esmentat.

Per la seva part Guillermo Aso (Cupra TCR), que corria a casa, va lluitar durant tot el cap de setmana per a aconseguir entrar en el podi final dels turismes de la categoria TCR.
En les dues carreres disputades va estar en el podi, (2a posició en la carrera inicial i 3è en la qual va tancar en campionat), això no va ser suficient, i al final va haver de conformar-se amb la 4a plaça en el podi final de la categoria esmentada.

José M. De los Milagros-Jaime Carbó, van repetir experiència al volant del Cupra MK4, i en aquesta ocasió el nou Cupra es va mostrar més efectiu i van poder disputar el meeting sense sorpreses, acabant en una meritòria 6a posició l’última carrera de la temporada. Sens dubte, els problemes inicials que van haver de superar a Jerez estan oblidats. No obstant això, queda treball per fer en les prestacions del nou Cupra.

Després de tota la temporada en blanc, Harry Arruabarrena-Antonio Aristi (Cupra TCR) no van voler perdre’s l’última cita de la temporada del Covid19. El dos “vells” rockers van demostrar que malgrat estar inactius tot l’any, no han perdut el seu pilotatge incisiu de sempre i van demostrar que el seu ritme, encara que és competitiu, amb una mica de rodatge podria portar-los a estar, altre vegada, entre els més ràpids.

Vicente Dasi - Josep Parera (Cupra TCR), en concret Dasi, va tenir un doble reconeixement per part dels organitzadors en el lliurament de premis del CER 2020. El veterà pilot de PCR Sport va rebre un trofeu com a reconeixement dels catorze anys que porta competint en el CER, únic pilot que ha participat en totes les edicions des que es va iniciar.
Com a tàndem van rebre el record com a guanyadors del Trofeu Juan Fernandez de la temporada.

I si parlem de pilots veterans que mantenen la il·lusió d’un júnior per competir, cal elogiar la participació de Carlos Martinez de Campos (76 anys) que va competir al volant d’un Seat Cupra DSG - PCR Sport, en les proves del campionat aragonès que es van alternar amb les del CER. Martinez de Campos va aconseguir la 7a posició en la primera de les carreres, amb una graella de 30 pilots. Sens dubte segueix en forma.

Els organitzadors del GT-CER (V-line Organització) van emplaçar a tots els participants per a veure’s de nou l’any vinent, si pot ser, amb la normalitat d’anys anteriors