PCR Sport acapara el podi de Turismes de l’I RS de la Codina.

Ramon Cornet - Daniel Nogué (C2) aconsegueixen el triomf de la seva categoria en un final inesperat.

Ramon Cornet-Daniel Nogué (C2 PCR Sport) van aconseguir un treballat triomf en l’I Ral·lisprint circuit de la Codina, competició organitzada per l’Escuderia Mollerussa amb la que s’iniciava el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprint de Terra.

El tàndem Córnet-Nogué va estar acompanyat en el podi final de Turismes pels seus companys, en l’equip PCR Sport, Jesus Jimenez-Ignacio Paz (Citroën C3) i Marià Parés-Daniel Muntadas (Citroën C3 N5), completant d’aquesta manera un excel·lent hat trick per a l’equip esportiu de la Torre d’Oristà.

Entre els Turismes, per a l’equip de Pep Codinach, cal esmentar que el Mini pilotat per Raül Fernandez-Ricardo Ranero, no va estar en el podi tancat final. Després d’estar situat durant tota la jornada en posicions de podi, en l’última especial el pas per una de les irregularitats de la pista va provocar un problema de palier i va deixar al Mini a les portes de finalitzar la prova.

Entre els Syde by Syde (1), Josep M. Soler-Joan R, Ribolleda van debutar als comandaments del Yamaha XZ 1000 YZXR de PCR Sport, aconseguint una meritòria tercera posició entre els vehicles de la seva categoria (SBS1).

La prova es va disputar en les instal·lacions del circuit de la Codina, actual centre d’operacions del pilot Xevi Pons. El traçat va tenir un total de 31,92 km cronometrats, distribuïts entre sis especials (2 de diferents).

El màxim responsable de PCR Sport, Pep Codinach, va comentar d’aquesta manera alguns detalls d’una jornada molt positiva per als interessos del seu equip: Per a nosaltres ha estat en general molt bona, amb triomf de Cornet i segona posició per al C3 de Jimenez, una mecànica que estrenàvem avui. Esmentar que en el cas de JImenez la prova ha estat una excel·lent posada a punt de cara a la prova de l’espanyol de terra, Terras da Agua. Marià va ser tercer després de decantar al seu favor el frec a frec particular que va tenir amb el Mini de Fernandez.

A més afegia: Una llàstima la mala sort de José Luis Garcia, que malgrat el seu excel·lent ral·li i de guanyar totes les especials, no va poder recuperar el temps d’una penalització de l’inici del ral·li.

En resum doncs, segons el Pep: Ha estat una bona carrera per a nosaltres, contents amb el resultat en general i sobretot que cap dels cinc cotxes que teníem en la sortida han sofert contratemps dignes de destacar.